Nainen virtsasi kujalla – Googlen kamera-auto osui juuri paikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suurimman hakukoneyhtiön Googlen Maps lienee nykyisin ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Suomessa ja muualla maailmassa karttaohjelmiston kuviin päätyy runsaasti erikoisia tai paljastavia näkyjä.

Nyt Googlen Street Viewiin on ikuistettu nainen, joka tekee tarpeitaan Alankomaiden Chirurgijnhof-nimisellä kadulla. Nainen nojaa savuke sormiensa välissä seinää vasten ja virtsaa housut kintuissa. Kuva on päätynyt karttapalveluun Googlen kuvausauton ajettua naisen ohi ja leviää nyt ympäri mediaa, Mirror-lehti uutisoi. Google on sumentanut kuvan myöhemmin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tarkkasilmäiset kartanlukijat näkevät palvelussa enemmän kuin olisi tarkoitus. Uutisoimme taannoin erään omakotitalon etupihasta, jonne oli heitetty eronneen pariskunnan omaisuutta. Kuvan kautta koko maailma sai tietää pariskunnan kriisistä.