Suomalaisyhtye matkalla Mount Everestille – laskeutuivat maailman vaarallisimmalle lentokentälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Ancara-yhtye on aloittanut historiallisen urakkansa, jossa se aikoo tehdä tehdä maailman korkeimmalla koskaan soitetun bändikeikan. Yhtye on tiimeineen parhaillaan Nepalissa matkalla 5.500 metrin korkeudessa sijaitsevaan Mount Everestin perusleiriin.

Muutama tunti sitten Ancara ja mukana seuraava Blogbookin ja Ylilaudan nettiyrittäjä Sami Kieksi saapuivat maailman vaarallisimmalle Lukian lentokentälle Nepalissa. Sinne he lensivät Kathmandusta. Nyt matka jatkuu kohti Mount Everestiä.

Olemme saapuneet Luklaan!

Julkaissut Sami Kieksi 2. marraskuuta 2015

– Tämä on ollut ja tulee olemaan yksi elämäni haastavimmista ja samalla hienoimmista jutuista. Itselle tämä tulee olemaan elämäni käännekohta ja vertauskuvannollinen kaikkiin mitä olen jo tehnyt ja mihin suuntaan olen menossa. Meillä on vain yksi elämä ja jos haluaa saavuttaa jotain, se vaatii tosi paljon töitä, intohimoa ja uskoa unelmia kohti, Tuomas ”Gary” Keskinen kommentoi ennen reissua.