StaraTV: Suomalaisen Tappajan näköinen mies –elokuvan traileri julkaistu

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvateattereissa ensi.-iltansa 12. helmikuuta 2016 saavan Tappajan näköinen mies –elokuvan traileri on julkaistu. Lauri Nurksen ohjaama tiivistunnelmainen elokuva perustuu Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta. Jännityselokuvaa on kuvattu kevään ja kesän aikana Moskovassa, Tallinnassa ja Helsingissä.

Zodiak Finladin tuottaman elokuvan pääroolissa nähdään Samuli Edelmann ja muissa keskeissä rooleissa muun muassa Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosonen, Anni-Kristiina Juuso ja Katja Küttner. Käsikirjoituksesta vastaavat Mika Ripatti ja Seppo Vesiluoma.

Viktor Kärppä (Samuli Edelmann) joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua, jossa tulilinjalla on Venäjän uusi vapaamielinen presidentti. Pian Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi ja vaarassa on myös Kärpän perhe. Pelastaakseen itsensä ja perheensä täytyy Kärpän turvautua ystäväänsä poliisi Korhoseen (Martti Suosalo) sekä veljeensä Alekseihin (Ville Haapasalo).

Tappajan näköinen mies –elokuvaa on edeltänyt samanniminen menestyssarja, jota esitettiin MTV3:lla vuonna 2011. Vuonna 2014 uusittu telvisiosarja perustui muihin Matti Röngän Viktor Kärppä-dekkareihin. Kahdeksanosaisen draamasarjan oikeudet on myyty jo Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.