Anssi Kela teki itsestään median – suoralla nettilähetyksellä 47 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaistähti Anssi Kela on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa ja jälleen suosionsa huipulla, kun hän on tähdittänyt Vain elämää -televisiosarjaa ja vetänyt valtavasti katsojia Facebookin suoriin nettilähetyksiinsä. Parhaillaan käynnissä olevaa lähetystä seuraa yli 47.000 katsojaa.

Anssi Kelan Facebook-sivuilla näillä hetkillä päättyvässä suorassa lähetyksessä Kelan artistivieraana on VilleGalle, jonka kanssa Kela on tänään esittänyt tuttujen hittiensä lisäksi esimerkiksi Vain elämää -ohjelman myötä hitiksi nousseen Kasarin lapsi -yhteiskappaleen.

Lähetykset löytyvät Facebookista tallenteena suoran lähetyksen päätyttyä, joten jokainen halukas pääsee seuraamaan Kelan ja Galiksen tämänpäiväisiä touhuja myös jatkossa.

Sosiaalisessa mediassa jättisuosion saanut Anssi Kela on tehnyt itsestään lyhyessä ajassa varsinaisen median, jonka uusia lähetyksiä kymmenettuhannet fanit odottavat innolla. Mikään uusi ilmiö Kela ei somessa ole, sillä hän oli edelläkävijä artistien verkkoviestinnässä jo kymmenen vuotta sitten. Vain elämää -ohjelman myötä nousu esimerkiksi Facebookissa on kuitenkin ollut huimaa.

Vain elämää -ohjelmassa Anssi Kela on todennut useita kertoja pukeutuvansa aina mustiin vaatteisiin. Taannoin hän esitti Snapchatissa poikkeuksellisen haasteen, jonka lopulta toteutui ja jonka seuraukset Kela kantaa nyt ylpeänä. Näin kirkkaissa väreissä Anssi Kelaa on tuskin koskaan nähty – ainakaan julkisuudessa.