Koira katosi Teksasin tulvissa – löytyi Kaliforniasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Iloisella ja leikkisällä pitbullilla on melkoinen seikkailu takanaan. Thor joutui nimittäin pakenemaan kodistaan Teksasissa tulvien vallatessa asuinalueen. Koira ei enää löytänyt takaisin omistajiensa luo ja se lopulta päätyi yli 3.200 kilometrin päähän kodistaan.

Kadulla yksin vaelteleva koira vietiin lopulta kalifornialaiseen löytöeläinkotiin. Kun hoitajat tarkistivat Thorin mikrosirun, he eivät olleet uskoa tuloksia todeksi. Pitbull oli ilmoitettu kadonneeksi Teksasissa.

Koiranomistajat olivat onnensa kukkuloilla kuullessaan Thorin löytymisestä. Koiran matkaaminen osavaltioiden halki oli heille kuitenkin täysi mysteeri. Daily Mail -lehden mukaan löytöeläinkodin hoitajat aikovat pitää koirasta huolta siihen asti, että omistajat pääsevät hakemaan sen kotiin. Jos Thor osaisi puhua, olisi sillä varmasti melkoinen tarina kerrottavanaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat