Rattijuoppo söi vessapaperia – yritti välttää promillet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iowa Cityn poliisi nappasi kiinni 39-vuotiaan miehen, jota oli syytä epäillä rattijuopumuksesta. Mies yritti välttää liikapromillien puhaltamisen syömällä vessapaperia. Mies oli pysäytetty varhain sunnuntaiaamuna, koska hän oli ajanut vastaantulijoiden kaistalla.

Autoilija oli ollut viranomaisten mukaan erittäin sekavassa tilassa, mutta kuljettaja väitti nauttineensa ainoastaan kaksi drinkkiä. Poliisit kuitenkin huomasivat, että miehen puhe oli epäselvää, silmät punottivat ja tasapaino horjui.

Mies oli pukeutunut itsensäpaljastajaksi halloweenin kunniaksi. Hänet vietiin lähimmälle poliisiasemalle puhallustestiä varten. Aluksi McDonald ei suostunut puhaltamaan alkometriin. Hän kuitenkin vaihtoi mielipidettään vessakäynnin jälkeen.

Selvisi, että mies oli syönyt vessapaperia. Hän yritti sen avulla estää promillien näkymisen alkometrissä. Suunnitelma ei onnistunut, ja hän puhalsi yli tuplaten yli sallitujen rajojen. Miestä syytetään törkeästä rattijuopumuksesta, Huffington Post uutisoi.