Purjehtijat ihmeissään: Koiranpentu löytyi uimasta keskellä ulappaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Napolin rannikolla purjehtineet kaverukset näkivät meressä uskomattoman näyn. Heitä nimittäin lähestyi vedessä uiva labradorinnoutaja. Veneilijät tajusivat koiran olevan hädässä, sillä matkaa lähimmälle rannalle oli useita kilometrejä.

Purjehtijat alkoivat kutsua koiraa luokseen yrittäen pitää veneensä pysähdyksissä. Hetken epäröityään koira lähestyi venettä ja yksi miehistä sai siitä otteen.

La Repubblica -lehden mukaan koiran pelastuminen on ihme. Pieni labradorinnoutaja oli uupunut ja kylmissään viileässä vedessä uimisesta. Veneilijät pitivät sitä sylissä lämmittääkseen sitä ja rantaan päästyään he kuivasivat koiran turkin hiustenkuivaajalla.

Myöhemmin selvisi, että koiranpentu oli pudonnut mereen lautalta, joka oli matkalla Ischiaan. Koiranpennulla kävi tuuri, että purjehtijat olivat lähistöllä, sillä muuten se olisi hukkunut. Tarinalla on onnellinen loppu, sillä koiranpentu löysi tiensä takaisin omistajansa luo.