Lehmä loukkaantui onnettomuudessa – lauma riensi apuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autotietä ylittänyt lehmälauma oli aiheuttanut vaaratilanteen liikenteessä Hongkongissa. Autoilijat eivät olleet ehtineet väistää lehmiä ja yksi laumanjäsenistä oli loukkaantunut yhteentörmäyksessä auton kanssa. Loukkaantunut eläin jäi tielle makaamaan.

Muut laumanjäsenet riensivät loukkaantuneen avuksi. Liikenne lehmien ympärillä pysähtyi ja autot kiersivät eläimet varovaisesti. Tiellä makaava musta lehmä on surullinen näky. Lauma ympäröi sen ja yritti saada sen nousemaan jaloilleen.

Eläin oli niin pahasti loukkaantunut, ettei se kyennyt liikkumaan. Lauma ei suostunut jättämään lajitoveriaan taakseen. Murheellinen tilanne on tallentunut silminnäkijöiden kuvaamille videoille. Daily Mail -lehden mukaan on todennäköistä, että eläin jouduttiin lopettamaan viranomaisten saavuttua paikalle.