Mies luuli tekstailevansa kauniille naiselle – sitten karu totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Netissä on äskettäin julkaistu video nuoresta miehestä, joka kertoi innoissaan jutelleensa kauniille naiselle tekstiviestien merkeissä. Mies oli sopinut neitokaisen kanssa, että he juttelisivat seuraavaksi videopuhelun kautta.

Mies vaikutti olevan toiveikas naisen suhteen ja hän esitteli ystävälleen viestejä, joita he olivat lähtelleet toisilleen. Kaveri oli ehdottanut miehelle, että hän kuvaisi parin ensikohtaamisen videolle ja hän oli suostunut siihen.

Sitten mies keräsi rohkeutensa ja soitti naiselle. Kun videopuhelu käynnistyi, näkyi ruudussa kauniin naisen sijaan miehen hyvä kaveri. Ystävät olivat onnistuneet vedättämään miestä ja hänelle selvisi karulla tavalla, että flirttailevien tekstiviestien lähettäjä olikin hänen kaverinsa. Pila onnistui ja kaverukset saivat siitä hyvät naurut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat