Myymälävaras esitti olevansa raskaana – neliskulmainen vatsa paljasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Häikäilemätön myymälävaras oli yrittänyt huijata kaupan vartijoita luulemaan, että hän oli raskaana. Naisen paidan alla pullottava muhkurainen näky oli kuitenkin herättänyt vartijoiden mielenkiinnon. Naisen paidan alta paljastui valtava tavaramäärä.

Kiinalaisnainen oli tunkenut housuihinsa 12 tölkkiä olutta, kaksi pulloa viiniä ja mehua ja sen lisäksi hän oli varastanut muuta naposteltavaa. Vartijat eivät olleet uskoa näkemäänsä, sillä he eivät osanneet kuvitellakaan, että naisen ”raskausvatsaan” mahtui niin paljon tavaraa.

Vartijat kehoittivat naista näyttämään, kuinka hän oli saanut kaikki mahtumaan paitansa alle. Varas teki työtä käskettyä ja alkoi järjestelmällisesti sujauttaa tavaroita takaisin housuihinsa. Vartijat ovat kuvanneet tilanteen videolle ja se on julkaistu netissä. Daily Mail -lehden mukaan videolta ei käy ilmi minkälaisia seurauksia varkaudesta koitui naiselle.