Rekkaonnettomuus videolle – saa niskavillat pystyyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisellä moottoritiellä on sattunut onnettomuus rekan suistuttua tieltä. Tilanne on taltioitunut liikenteessä olleen kuskin kojelautakameraan. Video osoittaa, että vaaratilanne sai alkunsa siitä, kun autoilija oli liittymässä moottoritielle.

Kuski huomasi olevansa epätoivoisessa tilanteessa, sillä hänellä oli liikaa vauhtia ja liittymiskaistan loppu alkoi häämöttää. Kuski päätti olla liittymättä tielle, sillä hän huomasi, että takaa oli tulossa kovaa vauhtia rekka. Kuski jatkoi tien reunassa ajamista.

Rekkakuski häkeltyi tilanteesta, sillä hän ei voinut antaa moottoritielle liittyvälle tilaa, sillä vastaan tulevalla kaistalla oli liikennettä. Äkkiliikkeet kostautuivat ja rekan vaunut kallistuivat. Kuski menetti rekan hallinnan ja se suistui tieltä. Hurjasta tilanteesta huolimatta kukaan ei onneksi loukkaantunut.