Teiniäitien karut paljastukset: ”Kukaan ei halua rakastaa minua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikäisenä lapsen saaneet äidit ovat Suomessa melko harvinaisia, mutta Yhdysvalloissa heitä on huomattavasti enemmän. Teiniäitejä saatetaan yleisesti hieman paheksua, sillä nuorten ei ajatella välttämättä olevan vielä kykeneviä kasvattamaan tai elättämään taloudellisesti toista ihmistä.

YouTube-videolla kuullaan teiniäitien tekemiä paljastuksia, jotka he ovat lähettäneet anonyymisti Whisper-sovelluksen kautta. Lapsen saaminen nuorena ei ole äidille itselleenkään helppo asia, mikä käy nuorten äitien tekemistä paljastuksista hyvin ilmi.

Moni äideistä kertoo peittelevänsä uusien tuttavien kohdalla sitä, että heillä on lapsi. Eräs äiti kertoo olevansa kyllästynyt siihen, miten miehet luulevat hänen suostuvan sänkyyn kenen tahansa kanssa vain siksi, että hän on teiniäiti. Yksi nuori tyttö kertoo vihaavansa teiniäitiyttä, koska oman lapsen lisäksi kukaan ei halua enää rakastaa häntä.