Venezuelalaismalli: ”Jokaisen naisen pitäisi käydä kauneusleikkauksissa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venezuelalaiskaunotar Aleira Avendano on hurahtanut plastiikkakirurgiaan ja kehonsa muokkaamiseen. 26-vuotias malli on käynyt yli 20 kauneusleikkauksessa seitsemän vuoden aikana.

Stara uutisoi taannoin Aleiran hurjasta projektista hänen vyötärönsä muokkaamisen suhteen. Nainen on nimittäin pitänyt korsettia seitsemän vuotta saadakseen minimaalisen vyötärön.

Daily Mail -lehden haastattelussa Aleira Avenando paljasti olevansa sitä mieltä, että luonnonkaunis nainen ei ole oikeasti kaunis. Hänen mielestään jokaisen naisen täytyisi käydä kauneusleikkauksessa tullakseen kauniiksi.

Aleira kertoi, että plastiikkakirurgian ansiosta hänestä on tullut tyrmäävä ilmestys ja hänen vartalonsa on leikkausten ansiosta lähes täydellinen. Vaikka Avendano kokee, että hänen vartalonsa muodot hipovat täydellisyyttä, aikoo hän silti käydä leikkauksissa myös jatkossa. Hän suosittelee samaa myös muille maailman naisille.