Elefantti jahtasi kuvausryhmää safarilla – hurja tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryhmä luontokuvaajia oli ollut kuvaamassa Etelä-Afrikassa Limpopon alueella sijaitsevalla safarilla. Ryhmä oli liikkunut safarin poikki kulkevalla tiellä autolla, kunnes he joutuivat keskellä polkua seisovan elefanttilauman vuoksi pysähtymään ja peruuttamaan.

Yksi elefanteista oli pelästynyt kuvausryhmää ja ärsyyntynyt lähestyvistä ihmisistä niin paljon, että se oli päättänyt lähteä ryhmän perään. Kuvaajat yrittävät pelotella elefanttia huutamalla sille, mutta elefantti ei peräänny vaan jatkaa auton jahtaamista. Kuski yrittää peruuttaa niin nopeasti kuin pystyy, mutta törmää lopulta kantoon pysäyttäen auton kokonaan.

Kuvausryhmä huutaa autossa elefanttia perääntymään, kun jumiin jäänyt kulkupeli on täysin suuren eläimen armoilla. Elefantti juoksee autoa kohti ja yrittää nostaa sitä kulmahampaillaan. Agressiivinen elefantti siirtää autoa juuri sen verran, että kuvausryhmä pääsee uudelleen liikkeelle, minkä jälkeen elefantti päättää perääntyä.