Isoäiti sai sumopuvun – hulvaton seuraus kotona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoäidit eivät ole välttämättä siinä iässä, että heille järjestettäisiin enää minkäänlaisia hauskoja naamiaiskutsuja, jonne he voisivat pukeutua. Tämä ei estänyt kuitenkaan erästä isoäitiä ilottelemaan kotonaan saadessaan mahdollisuuden käyttää lastenlastensa sumopukua.

YouTube-videolla nähdään isoäiti, jonka päälle on puettu ilmalla täytettävä sumopuku. Sumopuku taitaa olla Halloweenin jäämistöä, josta vanhus saa nyt nauttia kotonaan. Puku on täytetty ilmalla isoäidin ollessa puvun sisällä, ja nainen on selvästi todella innoissaan isosta naamiaisasustaan.

Isoäiti sumopuvun sisällä on todella huvittava näky eivätkä naisen lapset ja lapsenlapset voi olla nauramatta hänen lyllertämiselleen olohuoneessa. Isoäiti istahtaa sohvatuoliin puku päällä niin hauskasti, että ei itsekään pysty pidättelemään nauruaan. Tällainen sumopuku piristäisi varmasti monen muunkin vanhuksen päivää mukavasti.