Koira putosi kaivoon Intiassa – mittava pelastusoperaatio pystyyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaupungin laidalla vaellellut koira oli pudonnut kaivoon Intiassa. Koira oli selvinnyt pudotuksesta hengissä ja se oli kiivennyt seinän vieressä olevalle kielekkeelle. Hätääntyneen hännänheiluttajan äänet olivat herättäneet ihmisten huomion.

Paikallinen Animal Aid -eläintensuojelujärjestö oli saanut ilmoituksen kaivossa olevasta koirasta. Kaupunkilaisilla ei ollut sopivia välineitä koiran pelastamiseksi joten järjestö hälytettiin apuun. Aikaa ei ollut hukattavana, sillä koira oli heikossa kunnossa.

Koiran pelastusoperaatio on kuvattu videolle ja se on julkaistu netissä. Avuttoman ja hädässä olevan koiran pelastaminen saa katsojan herkistymään. Koira alkoi heiluttaa häntää nähdessään, että yksi ihmisistä laskeutui kaivoon sen avuksi. Operaatio onnistui ja koira pelastui. Järjestö otti koiran hoitaakseen ja avuliaiden ihmisten ansiosta koira on toipunut hurjasta kokemuksestaan.