Poliisikoiraa pelotti? Takertui kouluttajansa jalkaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vancouverin poliisilaitos on julkaissut netissä huvittavan kuvan poliisikoira Nikosta. Korkeita paikkoja aristellut koira oli nimittäin takertunut kouluttajansa jalkaan kesken tehtävän. Vaikka Niko luottikin kouluttajaansa, saivat korkeat paikat sen olon epävarmaksi.

Valjaisiin puettu poliisikoira laskeutui tehtävässä hitaasti köyttä pitkin alas kouluttajansa kanssa. Kuva tilanteesta on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa koiran erikoisen reaktion ansiosta. Kouluttajien mukaan lähes kaikki koirista aristelevat aluksi köydellä laskeutumista kyseisessä tehtävässä.

Heidän mukaansa koirat kuitenkin pian oppivat, ettei niillä ole mitään pelättävää. Niko on yksi poliisilaitoksen urheimmista ja luotettavimmista koirista. Tehtävä kuitenkin paljasti, että myös Nikolla oli pieni heikkous. Daily Mail -lehden mukaan koira suoriutui tehtävästä ja seuraavat kerrat valjaiden kanssa sujuivat jo huomattavasti paremmin ja luottavaisemmin.