Uskomaton sattuma – peura ilmestyi vauvakuviin metsässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valokuvaaja Megan Rion oli järjestänyt kuvaustuokion metsän laidalla Louisianassa. Rionin tehtävänä oli ottaa syysaiheisia kuvia kuukauden ikäisestä Connor Rogersista. Kuvaajan ja äidin ihastukseksi Connor nukahti päiväunille kesken kuvausten.

Sitten tapahtui jotain vieläkin ihmeellisempää. Metsästä asteli esiin villipeura. Alueella elävä Maggie-peura on paikallisille tuttu näky, sillä se usein lähestyy ihmisiä uteliaisuudesta. Tällä kertaa Maggien ajoitus ei olisi voinut olla parempi, sillä sen vierailu onnistuttiin taltioimaan Connorin vauvakuviin.

Imagine That Photography -kuvausstudion julkaisemat vauvaukuvat ovat kuin Disneyn Lumikki-sadusta. Upea metsän eläin tervehti lempeällä katseella huovan päällä nukkuvaa lasta. Uteliaan villipeuran ansiosta kuvat saivat entistäkin upeamman yksityiskohdan.