Kanye West käyttää päivittäin 500 dollaria hiuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West on tunnettu kaljusta hiustyylistään, jonka hoitamisen ja ylläpitämisen voisi kuvitella olevan melko yksinkertaista ja halpaa. Näin ei kuitenkaan yllättäin ole, sillä Rihannan isä on juuri paljastanut antamassaan haastattelussa, että Kanye käyttää suuria summia kaljun tyylinsä ylläpitämiseen.

Rihannan isä Ronald Fenty kertoi Heat World -lehden tekemässä haastattelussa Kanyen hulppean hiustyylin yllättävistä kustannuksista. Fentyn mukaan Kanyen parturi leikkaa miehen hiukset joka päivä eikä yksinkertainen tyyli ole tae halvasta hinnasta. Kanye maksaa parturilleen 500 dollaria jokaisesta hiustenleikkuusta.

Kanyen parturi Ibn Jasper kertoi, että Kanye pyysi parturia muuttamaan toiselle paikkakunnalle Chicagosta hänen perässään. Jasper oli kommentoinut muuttavansa sillä ehdolla, että hän tulee tienaamaan saman verran kuin hän tienaisi omassa liikkeessäänkin. Tämän vuoksi päivittäinen hiustenleikkuu tulee maksamaan Kanyelle vuodessa yli 180.000 dollaria.