Rohkea kettu iski golfkentällä – yritti varastaa pelaajien varusteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten asutusten lähellä elävät eläimet ovat alkaneet vähitellen tottumaan ihmisiin ja lähestymään ihmisiä rohkeammin. Nyt videolla nähdään miesten taltioima viekas kettu, joka tuli tervehtimään pelaajia golfkentälle pahat mielessään.

Kaverukset ovat kuvanneet videolle, kun he ovat saaneet golfkentällä seurakseen melko kesyn ketun. Kettu on tullut miesten lähelle, koska se näyttäisi olleen kiinnostunut eräästä miesten pelivarusteesta. Ennen kuin miehet ehtivät tehdä mitään kettu jo varastaakin golfmailan suojuksen maasta.

Kettu lähtee juoksemaan miehiä pakoon golfmailan suojus mukanaan. Kettu pudottaa suojuksen matkalla, minkä jälkeen miehet hakevat sen takaisin. Kettu ei kuitenkaan näytä luovuttavan helposti, sillä se juoksee nopeasti takaisin ja nappaa suojuksen toistamiseen maasta. Lopulta kettu alkaa vielä jahtaamaan miestä, joka nauraa kompastuessaan maahan.