Tätä ei näe joka päivä: Koira hakeutui itse eläinlääkäriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinlääkärissä asioinut koiranomistaja oli havahtunut ovelta kuuluvaan ääneen Meksikossa. Omistajan hämmästykseksi ovien takana oli kulkukoira, joka halusi päästä klinikalle. Eläinlääkärissä olleet koirat alkoivat haukkua oven takana olevalle lajitoverille.

Kulkukoira sai tahtonsa läpi ja se päästettiin eläinlääkäriin. Eläinlääkäriaseman julkaiseman videon tiedoissa kerrotaan, että koiraa oli aiemmin hoidettu klinikalla. Lähistöllä asuva nainen oli tuonut sen eläinlääkäriin yhdessä oman koiransa kanssa.

Paikallinen nainen oli maksanut kodittoman koiran hoidot ja sen jälkeen se päästettiin jälleen vapaaksi. Päiviä myöhemmin koira ilmestyi klinikan ovien taakse. Hoitajien mukaan koira viihtyi eläinlääkärissä niin hyvin, ettei se suostunut lähtemään. Hoitajat ovat ilmoittaneet koirasta paikallisille löytöeläinkodeille. Toivottavasti koira otetaan pian huostaan, jotta sille löydettäisiin pysyvä koti.