Mies kokosi IKEA-keittiön makuuhuoneeseen – nerokas tulos

Koti & Asuminen · Terhi Piiroinen

Huonekalujätti IKEA valmistaa yksinkertaisia ja edullisia huonekaluja. Huonekaluja voi tuunata esimerkiksi maalaamalla tai sisustustarrojen avulla. Nyt Chris Heider näyttää, kuinka IKEA:n keittiökaapeista syntyy parvisänky.

Mies on valmistanut parvisängyn keittiokaapeista, puutavarasta ja pienistä lisävarusteista. Toki sängyn kokoaminen ja puutavaran mittaaminen vaatii rakennustaitoja, mutta valmiit kaapistot auttavat luomaan ratkaisun, jossa on huomattavasti säilytystilaa. Videolla käytetään yhdysvaltalaisia mittoja.

Huonekalua on vaikea siirrellä sen valmistamisen jälkeen, mutta sen pystyy purkamaan osiin tarvittaessa. Sängyn alle jää roimasti säilytystilaa, ja sinne voi asentaa erillisen valaistuksen. Idea on loistava esimerkiksi pieniin kimppakämppiin tai asuntoloihin.