Näin Japanissa: Mikroaterian kylkiäisenä DVD-tyttöystävä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuna elävät saattavat toivoa rinnalleen henkilöä, jonka kanssa voivat jakaa päivän tärkeimmät hetket. Pariskunnat vaihtavat usein kuulumisia päivällisen nauttimisen yhteydessä ja keskustelevat samallapolttavista puheenaiheista. Entäpä, jos joutuu syömään yksin?

Yksin syödessä ei voi arvostella ruokaa kenellekään. Yksin ei myöskään saa takaisin hymyä. Onneksi japanilainen curry-ruokia valmistava yritys on ymmärtänyt yksin syömisen ikävyyden ja tarjoaa nyt mikroaterian mukaan DVD-levyä, jota voi katsella ruokailemisen yhteydessä.

DVD-levyn ohjelmassa esiintyy japanilainen 26-vuotias malli Mao Harada, joka tunnetaan paremmin nimellä Haradan. Hän esittää ruokailun ajan tyttöystävää videolla, ja kommunikoi ruudun välityksellä ennakkoon nauhoitetuilla jaksoilla. Levyllä on kolme jaksoa, joten siitä riittää iloa useammalle ruokailukerralle, RocketNews24-sivusto kertoo.