Legendaarinen Scarface-kartano myytiin pilkkahintaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi maailman tunnetuimmista kartanoista on ollut hiljattain myynnissä. El Fureidis -kartano Coral Gablesissa on tullut monille tutuksi elokuvasta Scarface -Arpinaama. Sen lisäksi, että taloa pidetään Tony Montanan ökylukaalina, on hulppeassa kartanossa viihtynyt sen historian aikana useita tärkeitä vieraita, kuten Winston Churchill ja Albert Einstein.

Mielenkiintoisen historian omaava kartano oli pitkään vuokrattavana, kunnes eräänä päivänä venäläissyntyinen bisnesmies Sergey Grishin laittoi sen myyntiin 36 miljoonalla dollarilla. Kartanon omistajan vaatima hinta osoittautui liian korkeaksi, sillä kartanolle ei meinannut löytyä omistajaa.

Sitten eräs houstonilainen bisnesmies päätti tehdä tarjouksen. Pradeep Yohanne Gupta tarjosi asunnosta 12,26 miljoonaa dollaria. Monet myyjistä olisivat varmasti pitäneet tarjousta vitsinä, mutta yllättäen Grishin tarttui siihen. Daily Mail -lehden mukaan kartano on vaihtanut omistajaa ja Gupta toivoo ehtivänsä muuttaa uuteen ökylukaaliinsa ennen joulua.

Splash
Splash
Splash
Splash