Uunituoreet siilimuffinssit – pakahduttavan suloinen näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten poikaset ovat poikkeuksetta niin suloisia, että niitä katsellessa kaikki murheet ja huolet unohtuvat. Leikkivät poikaset sulattavat sydämiä, mutta vieläkin ihastuttavampi näky on pieni eläinvauva, joka nukkuu kerällä. Kun tämän ihanuuden kertoo vielä kuudella, saadaan kokonainen uunipellillinen suloisia palleroita.

Fabulous Mr. Pug on julkaissut YouTube-kanavallaan ihanan videon uunituoreista siilimuffinsseista. Henkilö nostaa pöydälle muffinssivuoan, joka on patakintaasta päätellen kuumaa tavaraa. Vuoassa on neljä piikikästä palleroa, jotka paljastuvatkin eläviksi siilin poikasiksi.

Muffinssivuoallinen siilin poikasia on todella suloinen näky. Videolla poikaset alkavat venyttelemään pikkuisia raajojaan ja heräilemään vähitellen. Yksi poikasista on hieman virkeämpi kuin muut ja käy uteliaana nuuhkimassa nukkuvia sisaruksiaan.