Äiti luki pojalleen kummitustarinaa – reaktio yllätti äidin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kummitustarinoiden kuuleminen on lapsena sekä mielenkiintoista että hyvin pelottavaa. Lapsilla on vilkas mielikuvitus, minkä vuoksi tarinoiden kuuleminen voi jälkeenpäin aiheuttaa esimerkiksi pimeän pelkäämistä tai saada lapset välttelemään sängyn alle katsomista.

Eräs poika pelkää tarinoita kuollakseen, mutta janoaa niitä kuitenkin lisää. YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun äiti lukee pelottavia satuja pojalleen. Poika kuuntelee kiinnostuneena tarinaa, jonka äiti osaa lukea pojalleen todella eläväisesti. Jännittävässä kohdassa äiti lisää tarinan perään yllättävän karjaisun, joka saa pojan huutamaan kauhuissaan.

Äiti saa yllättävällä karjaisulla poikansa huutamaan pelosta kurkku suorana. Pojan reaktio tarinaan on todella vahva, minkä vuoksi äiti kysyykin pojaltaan, että tulisiko hänen lopettaa lukeminen. Poika haluaa kuitenkin pelosta huolimatta kuulla lisää, ja pyytää urheasti äitiään jatkamaan tarinaa.