Isoäiti luuli Smirnoff Icea huumeeksi: ”Tässä on metamfetamiinia!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isovanhemmat eivät halua, että heitä juksataan tai pidetään tyhminä. Joskus vanhempien ihmisten on kuitenkin mahdotonta pysyä perillä siitä, mitä kaikki nuorten käyttämät sanat tai termit tarkoittavat, minkä vuoksi väärinkäsityksiltä ei voida välttyä.

Nyt eräs isoäiti luuli tulleensa huijatuksi nähdessään poikansa juovan juomaa, joka sisälsi naisen mielestä huumetta. Videolla isoäiti, eli Nonna Paola, ottaa pöydällä olevan Smirnoff Ice -juoman käteensä tuohtuneena ja käskee poikansa olemaan juomatta sitä.

Isoäiti on varma, että juoma sisältää metamfetamiinia, koska siinä lukee ice-sana. Vanhus on oppinut televisiosta, että ice tarkoittaa nuorten keskuudessa aina huumetta.

Nonna Paolan seikkailuja ja arkisia kommelluksia voi seurata isoäidin omalla YouTube-kanavalla, jonne hänen poikansa julkaisee videoita hauskoista tilanteista. Yleensä vanhoja ihmisiä kannattaa kuunnella ja uskoa, mutta tällä kerralla Nonna Paola oli kuitenkin väärässä.