Vanha suola janottaa? Lewis Hamilton ja Pussycat Doll treffeillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on nähty viettämässä iltaa ex-tyttöystävänsä poptähti Nicole Scherzingerin kanssa. Kaunotar livahti yökerhoon piiloon paparazzeilta ja sen jälkeen Lewis Hamilton ilmestyi paikalle.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta ei ole näyttäytynyt yhdessä sen jälkeen, kun he erosivat helmikuussa seitsemän vuoden on-off-suhteen jälkeen. Nicole ja Lewis ovat pitäneet yhteyttä sosiaalisen median kautta ja pari on ajoittain jopa flirttaillut julkisesti.

Nicolen lähipiiristä kerrottiin, että Lewis ja Nicole eivät olleet sopineet treffejä yökerhoon, vaan he törmäsivät toisiinsa sattumalta. The Box -yökerhon henkilökunnan mukaan pariskunta kuitenkin viihtyi toistensa seurassa. He jäivät VIP-huoneeseen vielä senkin jälkeen, kun yökerho oli sulkeutumassa. Henkilökuntaa oli kielletty päästämästä ketään Lewisin ja Nicolen VIP-tiloihin.

Yökerhon sulkeutumisen jälkeen myös tähtöset päättivät jatkaa matkaansa. He poistuivat ravintolasta eri aikaan. Henkilökunnan mukaan, he viettivät tiivistunnelmaisen illan yhdessä ja ken tietää, ehkäpä he lämmittelevät suhdettaan uudelleen.