Mies kiihottuu Playstationista – masturboi kaupassa pelikonsolin luona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tavaratalossa todistettiin erikoinen tilanne, kun eräs asiakas innostui hiukan liikaa Playstation 4 -pelikonsolista. Mies oli parkkeerannut itsensä pelikonsolihyllyn eteen ja alkanut masturboimaan katsoessaan uutta pelikonsolia.

Valvontakameran tallentamalta nauhalta näkyy, miten mies laskee housunsa pelikonsoleiden edessä ja alkaa hyväilemään itseään. Asiakkaat olivat ilmeisesti nähneet epätavallisen tapahtuman, sillä muutamien sekuntien kuluttua myyjä jo juoksikin kyseisen hyllyvälikön luo ja käski miestä lopettamaan.

Mies ei näyttänyt olevan millään tavalla vaivaantunut siitä, että asiakkaat näkivät hänet tositoimissa vaan laski housunsa yhtään epäröimättä pelikonsolien edessä. Vasta myyjän tullessa paikalle mies perääntyi Playstationien luota ja nosti housunsa ylös.