Nainen ryöstettiin kadulla – motoristit hakkasivat ryöstäjän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Töistä kotiin lähtenyt kiinalaisnainen kohtasi öisellä matkaallaan humalaisen miehen Nantongissa, Kiinassa. Pimeällä kadulla kävellyt nainen tajusi olevansa vaarassa ja hän lähti juoksemaan miestä karkuun. Mies lähti naisen perään ja hän riisti väkivalloin naiselta käsilaukun.

People’s Daily Online-sivuston mukaan lähistöllä olleet motoristit olivat kuulleet naisen huudot. Miehet olivat ajaneet paikalle ja tajunneet, että karkuun juokseva mies oli hyökännyt naisen kimppuun ja ryöstänyt hänet. Motoristit lähtivät miehen perään.

He onnistuivat saamaan rikollisen kiinni ja he soittivat poliiseille. Kolme urhoollista miestä odottivat paikalla viranomaisten tuloon asti. Nainen ei onneksi loukkaantunut vakavasti ja hän sai omaisuutensa takaisin. Ryöstäjä on myöntänyt rikoksensa ja hänet on pidätetty. Motoristien henkilöllisyys ei ole selvinnyt, mutta valvontakameran videot osoittavat, että he toimivat tilanteessa sankarillisesti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat