Tyttö ei osannut käyttää lankapuhelinta – isä sai vuoden naurut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperheen yhteinen ajanvietto hotellissa sai huvittavan käänteen, kun yksi perheenjäsenistä päätti testata nuorimmaisen taitoja lankapuhelimen kanssa. Mies soitti hotellin vastaanottoon ja tilasi huoneeseen aamuherätyksen.

Sitten mies ojensi nuorelle tytölle puhelimen ja käski häntä sulkemaan luurin. Neitokainen otti luurin käteensä ja kysyi kuinka puhelin suljetaan. Hän ei ollut eläessään käyttänyt lankapuhelinta, eikä hän tiennyt kuinka puhelu päätetään.

Tilanne oli samalla hämmentävä ja huvittava. Lopulta perheenäiti riensi avuksi ja näytti tytölle kuinka puhelu katkaistaan. Daily Mail -lehden mukaan perheenjäsenet naureskelivat tilanteelle ja opettivat sitten tytölle kuinka lankapuhelinta käytetään.