Abigail Clancy yläosattomissa talvisissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alusvaatemalli Abbey Clancy on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän synnytti kesäkuussa Liberty Rose -nimen saaneen tyttären. Nyt tähti nähdään kuitenkin jälleen tuoreissa mainoskuvissa.

Abbey Clancy esiintyy vaatemerkki Agent Provocateurin mainoskampanjassa, jossa hän esittelee joulun alusvaateuutuuksia. Kuvien teema on talvinen, mutta tähti poseeraa rohkeissa kuvissa tietenkin vähissä pukeissa.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Hänet äänestettiin muutama vuosi sitten kotimaassaan maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat