Christina Aguilera kohahdutti antavalla kaula-aukollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on keskittynyt viime aikoina musiikkiuransa sijaan enemmän televisiossa esiintymiseen. Laulaja lukeutuu The Voice -ohjelman amerikkalaisversion valmentajiin, ja lisäksi hänellä on rooli Nashville-sarjassa. Silti Christina on viime aikoina nähty harvakseltaan julkisuudessa.

Eilen Aguilera kuitenkin osallistui NASA-avaruusjärjestön Amesin tutkimuskeskuksessa järjestettyyn Breakthrough Prize Awards -gaalaan. Popkaunottaren asuvalinta oli yksi illan näyttävimmistä, sillä se oli varustettu todella näyttävällä kaula-aukolla.

Christina Aguilera esitteli aiemmin tänä vuonna lähes täydellistä Britney Spears -imitaatiotaan Jimmy Fallonin juontassa The Tonight Show -ohjelmassa. Nyt tähti nähdään kuitenkin myös pukeutuneena vanhaksi kilpailijakseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash