Hervoton näky: Pesukarhu kosti kissalle vesiletkulla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kotipihaan viritetty valvontakamera on onnistunut taltioimaan huvittavan tilanteen videolle Burnabyssa, Kanadassa. Perheen kissa oli nimittäin suuttunut terassille ilmestyneelle tunkeilijalle. Kissa yritti häätää pihalla seikkailevan pesukarhun pois sen reviiriltä.

Daily Mail -lehden mukaan kissan ja pesukarhun nahistelu sai erikoisen käänteen, kun pesukarhu tarttui pihalla olevaan sadettajaan. Pienten tassujensa avulla pesukarhu kohdisti vesisuihkun suoraan kohti kissaa. Pesukarhu sai kostonsa, sillä vettä sietämätön kissa pinkaisi pakoon.

Kissanomistaja Mike Bell on julkaissut hauskan valvontakameravideon netissä. Video osoittaa, että pesukarhut ovat yllättävän kekseliäitä eläimiä. Näky pesukarhusta puutarhaletku kädessään on kerrassaan hulvaton. On selvää, että tälle pesukarhulle ei kannata ryppyillä.