Postimies toimitti paketin heittämällä – video toi potkut välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjoiscarolinalainen Hassan Hamze on tehnyt yhdysvaltalaiselle postitoimistolle valituksen työntekijästä, joka toimitti hänelle paketin heittämällä sen etuovelle. USPS-työntekijä ei vaivautunut kävelemään pihatieltä etuovelle, vaan hän heitti paketin ja jatkoi matkaansa.

Hassanin onneksi tilanne tallentui videolle. ABC News -sivuston mukaan paketin sisältö oli hajonnut kovakouraisen käsittelyn seurauksena. Paketissa oli elektroninen lukko Hassanin etuoveen ja sen särkyvät osat olivat hajonneet iskussa.

Hamze lähetti posteljoonista kuvatun videon USPS:n asiakaspalveluun sähköpostilla ja Hassanille kerrottiin, että mies on erotettu postinjakelutehtävistä. Hassanin yllätykseksi posteljooni soitti hänelle myöhemmin ja pyysi anteeksi. Anteeksipyyntö tuli kuitenkin liian myöhään, sillä video oli lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa. USPS on joutunut huonoon valoon videon takia ja on todennäköistä, että posteljooni ei tule enää saamaan vanhaa työpaikkaansa takaisin.