Teinipoika löysi itsensä kadonneiden listalta – sitten totuus alkoi paljastua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alabamassa katosi pieni viisivuotias poika 13 vuotta sitten. Pojan äiti on etsinyt lastaan siitä lähtien ilman tulosta. Nyt 13 vuotta katoamisen jälkeen poika huomasi hakiessaan yliopistoon, että hänen henkilöturvatunnuksensa ei käy yksi yhteen hänen nimensä kanssa. Poika selvitti, mistä asia johtui, ja sai selville olevansa kidnapattu.

Poika katosi Alabamassa elokuussa 2002. Häntä etsittiin ja poika listattiin kuvan kera kadonneiden henkilöiden arkistoon. 18-vuotias nykyään Ohiossa isänsä kanssa asuva poika alkoi selvittämään, minkä vuoksi hänen henkilöturvatunnuksensa ei vastaa hänen nimeään, ja sai selville olevansa alabamalainen 13 vuotta sitten kadonnut poika.

Kidnappaaja oli ollut pojan oma isä, joten isää vastaan nostettavista syytteistä ei ole vielä CNN-uutisten mukaan tarkkaa tietoa. Poika ei ollut tietoinen omasta äidistään tai siitä, että isä on vienyt hänet salaa äidiltään toiseen osavaltioon, joten osa kidnappauksen tunnusmerkeistä täyttyy. Pojan Alabamassa asuva perhe hänen äitinsä mukaanlukien olivat todella onnellisia saadessaan viimein kuulla pojan olevan hengissä ja turvassa.