Mahdoton tehtävä? Näin yökukkujat muutettiin aamuvirkuiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä pystyy menemään varhain nukkumaan ja heräämään aamulla virkeänä kun taas osa valvoo myöhään ja taistelee aikaisten herätysten kanssa. BuzzFeed etsi käsiinsä muutaman yökukkujan, jotka haluaisivat mielummin hyödyntää aamutunnit ja herätä varhain.

BuzzFeedVideo taltioi aamu-unisten elämänmuutosta, kun he yrittävät epätoivoisesti aamuvirkun neuvojen avulla muuttaa rytminsä erilaiseksi. He haluaisivat mennä aiemmiin nukkumaan, herätä varhain, olla pirteämpiä, tuotteliaampia ja elää terveellisemmin.

Kelsey herää itse joka aamu jo ennen neljää, että hän ehtii rauhassa kuntoilemaan ja syömään ennen töihin lähtemistä. Kelsey tekee kokelaille säännöt, joita noudattamalla myös heidän on helpompi muuttaa unirytmiään.

Sääntöihin kuuluu luonnollisesti aiemmin nukkumaan meneminen, minkä lisäksi unirytmiään muuttavien täytyy keksiä jokin harrastus tai asia, minkä vuoksi he haluavat herätä varhain. Muutos ei arvatenkaan ole helppo, mutta leikkiin ryhtyvät yrittävät suoriutua parhaansa mukaan rytminsä kääntämisestä.