Mies yritti varastaa Porschen – jäi noloksi räpellykseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Häikäilemätön autovaras on iskenyt silmänsä arvokkaaseen urheiluautoon Lontoon Mayfairissa. Mies päätti varastaa 70.000 euron arvoisen Porsche 911 Carreran keskellä kirkasta päivää. Varkaan harmiksi auto oli pysäköity vartioidulle alueelle ja miehen toimet tallentuivat valvontakameraan.

Mies leikkasi puukolla urheiluauton kattoon reiän ja hän sukelsi sisälle autoon. Muutamassa sekunnissa mies kuitenkin poistui autosta, sillä hän ei saanut sitä käynnistymään. Ilmeisesti autovaras oli ottanut mallia elokuvista ja hän pettyi, kun auto ei lähtenytkään käyntiin.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli saman päivän aikana syyllistynyt useisiin varkausyrityksiin. Mies oli yrittänyt myöhemmin saman päivän aikana varastaa Porsche Cayennen samassa kaupunginosassa. Sen jälkeen mies oli ryöstänyt JD Sports -liikkeestä juoksukengät. Viranomaisten mukaan kaikkien varkaustapausten epäilty vastasi videolla nähdyn miehen tuntomerkkejä. Toistaiseksi tekijää ei ole löydetty.