Tinder uudistuu – jatkossa 30 prosenttia enemmän matcheja

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittisovellus Tinderiin luvataan suuria muutoksia tulevien päivien aikana. Tinderin kehittelijä ja toimitusjohtaja Sean Rad kertoi Irlannissa järjestetyssä Web Summit -tapahtumassa, että sovelluksen algoritmejä on paranneltu huomattavasti.

Rad lupailee Tinderin käyttäjille Mashable-sivuston mukaan jopa 30 prosenttia enemmän pareja. Mies ei toistaiseksi paljastanut tarkemmin, kuinka sovelluksen algoritmeja on käytännössä muutettu.

Tinderiä pyyhkäistään yhtiön mukaan noin 1,6 miljardia kertaa päivässä, ja yhteensä Tinder-matcheja on luotu sovelluksen avulla yhdeksän miljardia. Taannoin deittisovellukseen lisättiin Super Like -ominaisuus, jota käyttäjät voivat käyttää kerran vuorokaudessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat