Autoilija kuvasi hämmentävän aamuruuhkan moottoritiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikenneruuhkan keskelle joutuneet eivät kovinkaan usein pääse näkemään sitä, mistä ruuhka johtuu tai mistä kohtaa se on alkanut. Välillä syynä voi olla hitaammin ajavat kuskit, tietyömaa tai ruuhkautuneet liikennevalot, mutta tällä kerralla aiheuttaja on jäänyt täydeksi mysteeriksi.

Eräs kuski on kuvannut harvinaista tilannetta, kun hän on päässyt todistamaan liikenneruuhkan alkupäätä aamulla Los Angelesissa sijaitsevalla moottoritiellä. Kuskin edessä kolmikaistaisella tiellä on vain pari autoa, joista jokainen on jostain kumman syystä pysähtynyt lähes samaan kohtaan.

Kuski kuvaa kamerallaan taaksepäin jolloin paljastuu, että liikenteen pysähtyminen on aiheuttanut ison silmin kantamattomiin jatkuvan ruuhkan moottoritiellä. Videolta ei käy ilmi, miksi ruuhkan aiheuttaneet autot ovat pysähtyneet, koska tiellä ei näy mitään estettä tai työntekijöitä, jotka olisivat pysäyttäneet liikenteen.