Kauhun hetket autopesulassa – työntekijä jäi kiinni harjakoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Louisianalaisessa Pitstop Carwash -autopesulassa sattui vaarallinen tilanne, kun yksi pesulan työntekijöistä jäi kiinni pyörivään harjaan. Esimies Josh Hood oli parhaillaan siivoamassa pesulan tiloja, kun hän horjahti pyörivää harjasta vasten.

Miehen kädessä ollut johto kiertyi hänen ympärilleen ja hän jäi kiinni pesuvälineeseen. Daily Mail -lehden mukaan Hood onnistui lopulta rimpuilemaan itsensä irti harjasta. Mies välttyi loukkaantumiselta ja hän selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Tilanne on tallentunu pesulassa olevaan valvontakameraan. Josh Hood julkaisi videon netissä varoittaakseen muita pesulassa työskenteleviä. Mies totesi, että vaikka tilanne olikin vaarallinen on hän saanut videon katselemisesta hyvät naurut. Josh suosittelee pesulatyöntekijöitä kiertämään pesuharjat kaukaa silloin kun ne ovat pyörimässä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.