Isä osti 7-vuotiaalle 70 miljoonan euron timanttisormuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman arvokkaimpien timanttisormusten joukkoon lukeutuvat sormukset ovat vaihtaneet omistajaa Christien ja Sothebyn huutokaupoissa. Ostajaksi on paljastunut hongkongilainen Joseph Lau joka maksoi ökysormuksista yhteensä yli 70 miljoonaa euroa.

Daily Mail -lehden mukaan Joseph on paljastanut, että hän osti timanttisormukset seitsemänvuotiaalle tyttärelleen. Mies nimesi sormukset uudelleen tyttärensä mukaan. Sininen timanttisormus sai nimen The Blue Moon of Josephine ja vaalenpunainen timanttisormus tunnetaan nyt nimellä The Sweet Josephine.

Asiantuntijoiden mukaan molemmat timanttisormukset ovat kalleimpia oman kategoriansa sormuksia. Joseph Lau ei ole koskaan ollut säästeleväinen rahojensa suhteen, sillä miehen tiedetään törsänneen tähtitieteellisiä summia muun muassa taiteeseen ja viiniin. Vaikuttaisi siltä, että myös ökykorut ovat miehen mieleen. Toivottavasti myös tytär on mielissään 70 miljoonan euron lahjastaan.