Naapuri helvetistä? Käytti naapurin pihaa vaipparoskiksena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Walesissa asusteleva perheenäiti oli alkanut pitää naapurinsa pihaa hänen kaatopaikkanaan. 22-vuotias Bobby Richardson ei jaksanut enää vaivautua ulkona oleville roska-astioille asti, vaan hän heitti ikkunasta naapurinsa pihaan muun muassa käytettyjä vaippoja.

Ajan myötä tilanne paheni, sillä roskien ja vaippojen lisäksi Richardson alkoi heitellä myös tarpeettomaksi jääneitä huonekalujaan ikkunasta. Pian kahden asuinrakennuksen väliin oli muodostunut suuri roskavuori. Naapurit ilmoittivat asiasta lopulta viranomaisille.

Daily Mail -lehden mukaan kunnan määräämät tarkastajat kävivät Bobbyn luona yllätysvierailulla ja he löysivät valtavan kasan jätettä talon pihalta. Bobby sai viranomaisilta 1000 euron sakon roskaamisesta ja sen lisäksi hänen oli hankkiuduttava jätteistä eroon sovittuun määräaikaan mennessä.

Sakkotuomiolta olisi vältytty, jos Bobby olisi vienyt roskansa roskiin aivan kuten muutkin ihmiset. Voisi luulla, että tapauksen johdosta Richardsonin välit hänen naapureihinsa ovat vähintäänkin tulehtuneet.