Moottoripyörä suti iPhonen näytön päällä – uskomaton tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on nähty useita videoita, joissa iPhone-älypuhelinten kestävyyttä koetellaan käytännössä mitä erikoisemmilla tavoilla. TechRaxin tuoreella videolla nähdään, mitä iPhone 6S -laitteelle tapahtuisi, mikäli se sattuisi esimerkiksi tippumaan taskusta ja päätymään moottoripyörän renkaan alle.

Videolla puhelin asetetaan käynnissä olevan menopelin renkaan alle, ja kumin annetaan palaa laitteen päällä. Lopputulos saattaa tulla monille yllätyksenä: iPhone 6S on renkaan käsittelyn jälkeen edelleen toimintakuntoinen.

Laitteen lasi on hieman kärsinyt, ja sen pinnalle on muodostunut paksu kerros palanutta kumia. iPhonessa ei kuitenkaan ilmene sen suurempia vikoja. Puhelimen kosketusnäyttö kuitenkin toimii edelleen, kuten myös kotinäppäin.