Suomalaisyhtyeen Thunderstruck-versio leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi reilu vuosi sitten kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti 15 miljoonaa katsojakertaa. Nyt video on yllättäen lähtenyt leviämään vauhdikkaasti uudelleen.

Vielä pari viikkoa sitten yhtyeen Thunderstruck-videolla oli 16,8 miljoonaa katsojaa, mutta sittemmin video kaivettiin YouTuben arkistoista ja noussut uuteen nousukiitoon. Suosion takana on viime viikolla tehty Facebook-päivitys, joka on jaettu jo miljoona kertaa.

Tätä kirjoitettaessa katsojia on jo 17,6 miljoonaa ja määrä kasvaa koko ajan. Lisäksi Facebookissa suosio on parhaillaan rajussa kasvussa. Viime aikoina yhtye on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.