Mykistävä näky Etelä-Afrikassa – UFO-pilvet täyttivät taivaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Afrikan Kapkaupungin asukkaat saivat hämmästellä taannoin erikoista ilmiötä taivaalla. Kaupungin yläpuolelle ilmestyi pyöreitä pilviä, jotka muistuttivat hämmästyttävän paljon taivaalla leijailevia ufoja.

Kyse ei kuitenkaan ollut avaruusolentojen hyökkäyksestä, vaan normaalista sääilmiöstä. Kyse oli mantelipilvistä, joita nähdään usein vuoristoisilla alueilla. Kapkaupungin asukkaiden ottamat kuvat erikoisesta ilmiöstä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Mantelipilviä nähtiin taannoin myös Venäjällä. Ammattivalokuvaaja Vladimir Voychuk kuvasi ufomaisia pilviä, jotka muodostuivat vuorten ympärille Kamchatkan niemimaalla.

Did you notice the UFO's flying over #capetown yesterday? ? Photo by @mijlof ?

Kuva, jonka Instagram South Africa (@instagram_sa) julkaisi