Suomalainen Yepzon lanseerataan hoivasektorille Iso-Britanniassa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teknologiayritys Yepzon on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen brittiläisen virtuaalioperaattori HoIP Telecomin kanssa. Yhteistyön myötä Yepzon-paikannin lanseerataan Iso-Britanniassa laajasti terveydenhuolto-, hyvinvointi- ja hoiva-alalle.

GPS-paikannin Yepzon One on saanut erinomaisen vastaanoton hoiva-alalla helppokäyttöisyytensä ja akunkestonsa ansiosta. Erityisesti henkilöpaikannukseen suunniteltu laite on todistanut tehokkuutensa muun muassa muistisairaiden ja autististen ihmisten turvaamisessa.

Yepzonin ensimmäinen vientimarkkina hoivasektorilla on Iso-Britannia, jossa se lanseerataan nimellä TAG WAY powered by Yepzon. Laite on ensiesittelyssä The International Technology Enabled Care Conference 2015 -tapahtumassa 16. – 17. marraskuuta.

– HoIP Telecom tarjoaa meille valtavan kontaktiverkoston terveydenhuoltosektorille, jonne pääseminen omin voimin olisi erittäin hidasta, kiittelee Yepzonin liiketoiminnan laajentumisesta vastaava osakas Olli Mustonen.

HoIP Telecom tarjoaa korkealaatuisia, kohtuuhintaisia sekä helppokäyttöisiä tietoliikennepalveluja terveydenhuoltoalalle. Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Mobile Virtual Network Operator -yritys on markkina-alueellaan ensimmäinen terveys-, hyvinvointi- ja hoivapalvelualaan keskittyvä operaattori.

– Yepzon on varsin helppokäyttöisenä tuotteena erinomainen lisä valikoimaamme. Luotamme vahvasti tuotteeseen, ja uskomme saavuttavamme laajan kumppaniverkostomme kautta kymmenien tuhansien laitteiden myynnin lähivuosina, toteaa HoIP Telecomin CCO Mika Heiniö.

Yepzon Oy:n ensimmäinen tuote Yepzon One lanseerattiin joulukuussa 2014. GPS-paikannin on myynnissä EU-alueella ja Yhdysvalloissa. Yrityksellä on parhaillaan käynnissä rahoituskierros, jolla kerätään noin miljoonan euron rahoitusta kansainväliseen kasvuun ja toisen sukupolven laitteen valmistukseen. Osakeanti päättyy 20. marraskuuta.

Yepzon on parhaillaan näkyvästi esillä Helsingissä 11.–12.11. järjestettävässä Slush-tapahtumassa, joka on yksi maailman merkittävimmistä kasvuyritystapahtumista. Kauppalehti nosti Yepzonin tänään listalle, jossa rankattiin potentiaalisimpia suomalaisia Piilaakson menestyjiä.