Koira oli isänmaallinen – ulvoi torvisoiton mukana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmevuotias lhasa apso Poppy yllätti omistajansa aloittamalla ulvomisen kuultuaan televisiosta torvisoiton ääntä. Omistajat katselivat parhaillaan televisioitua sotilaallista seremoniaa, jossa orkesteri soitti tunnettuja kansallissävelmiä.

Englantilaispariskunta havahtui koiransa musisointiin ja he kuvasivat tilanteen videolle. Daily Mail -lehden mukaan Poppyn reaktio oli heille yllätys, sillä koira ei yleensä välitä televisiosta kantautuvista äänistä.

Lhasa apson omistajat Simon ja Kat katsovat joka vuosi televisiosta seremonian, jossa muistetaan ensimmäisen maailmansodan päättymistä. Simonin molemmat isoisät taistelivat toisessa maailmansodassa ja heille Remembrance-muistopäivän seremonia on jokavuotinen perinne. Tänä vuonna myös Poppy osallistui seremonian katsomiseen. Hiljaista hetkeä säesti torvisoiton lisäksi Poppyn herkkä ulvonta.