Lewis Hamilton auto-onnettomuudessa Monacossa – 2,1 miljoonan ökyautolla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Formulatähti Lewis Hamilton on kolaroinut 2,1 miljoonan euron arvoisella Pagani Zondalla Monacossa ollessaan. Onnettomuus tapahtui tiistaina aamuyöstä ja Hamilton myönsi, että rankalla juhlimisella oli ollut osuutta asiaan.

Daily Mail -lehden mukaan Lewis menetti urheiluautonsa hallinnan ja hän törmäsi kolmeen pysäköityyn autoon Monacon keskustassa. Hamilton puhallutettiin onnettomuuspaikalla ja viranomaisten mukaan hän ei ollut humalassa.

Lewis tunnusti, että hänen keskittymisensä oli herpaantunut väsymysen takia, sillä hän oli viettänyt aiemmat päivät rankasti juhlien. Mies julkaisi myöhemmin Intagramissa viestin faneilleen ja hän vakuutti olevan kunnossa. Oli onni onnettomuudessa, että kukaan ei loukkaantunut rytäkässä.

Dear TeamLH, just wanted to let you know why things have been quiet on social media the past few days. I’ve not been well with a fever but I also had a road accident in Monaco on Monday night. Whilst ultimately, it is nobody's business, there are people knowing my position that will try to take advantage of the situation and make a quick buck. NO problem. Nobody was hurt, which is the most important thing. But the car was obviously damaged and I made very light contact with a stationary vehicle. Talking with the team and my doctor, we decided together that it was best for me to rest at home and leave a day later. But i am feeling better and am currently boarding the plane to Brazil. However, I am informing you because I feel we all must take responsibility for our actions. Mistakes happen to us all but what's important is that we learn from them and grow. Can't wait for the weekend Brazil?? Bless Lewis

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi

#TBT With Bae, enjoying the view. ??? #760LH #AMGPower #V12Beast #1of1

Kuva, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi