Hulvaton näky aamulla – mies käveli bileistä kotiin naisten alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet ihmisistä kammoavat juhlien jälkeistä aamua ja erityisesti krapulan siivittämää kotimatkaa. Juhlijat yrittävät usein suoriutua kotimatkastaan nopeasti ja huomamattomasti. Erään miehen naamiaisasu kuitenkin pilasi hänen suunnitelmansa huomaamattomasta kotiinpaluusta.

Lokakuisena viikonloppuaamuna kuvattu video osoittaa, että naamiaisiin lähteneellä miehellä ei ollut vaihtovaatteita mukana. Hän joutui palaaman seuraavana aamuna kotiinsa pukeutuneena naisten alusvaatteisiin.

Daily Mail -lehden mukaan sukkahousuissa ja seksikkäissä sukkanauhoissa eteenpäin tarpova mies tallentui ohikulkijoihin videolle Rochdalessa, Englannissa. Silminnäkijät eivät kyenneet hillitsemään nauruaan. Tilanne on todennäköisesti tapahtunut Halloween-viikonlopun aikaan. Ehkäpä mies ei ollut ainoa liikenteessä, joka joutui palaamaan kotiinsa naamiaisasussaan.